ilker, yağız, selçuk, arda her ismi oyuyor tipine bu çocucğun bence çok iyi bir çocuk oyuncu seçim iyi.
Bu Kadarı tesadüf olamaz. Adım Adem ve Babamın adıda orhon ve aynı zıt karakterleriz dizideki gibi
Kartal çok yakışıklı değil mi ya. her dizisini izledim. umarım bu bitmezzz
bu yil masterchefte cok basarili yarismacilar cok erken elendi
Serpilay için izliyorum ben kazanacak serpilay canım benim.
2 Şubat 1981'de Isparta'da doğdu. İlköğretimini Isparta'da tamamladıktan sonra Antalya Anadolu Lisesi'ne devam etti. Ardından Dokuz Eylük Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'ne devam etti.
Emre Aydın, 2002 yılında, Onur Ela ile beraber 6. Cadde isimli kurdukları müzik grubu ile Türkiye çapında düzenlenen "Sing Your Song" beste yarışmasında 1574 adayı geride bırakarak "Dönersen" adlı parçası ile birinci olmuştur.
2006 yılında çıkardığı Hareket Vakti şarkısı dışında tüm söz ve müziklerinin Emre Aydın'a ait olduğu "Afili Yalnızlık" adlı ilk solo albümünü yayınlayan Aydın, Yalnızlık temasını işlediği albüm performansı ile büyük beğeni toplamıştır.[kaynak belirtilmeli] Bu albümle yakaladığı başarısını "Yılın En İyi Rock Müzik Sanatçısı", "Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı", ''Yılın En İyi Parçası'', ''Yılın En İyi Albümü'', ''Yılın En İyi Video Klibi''gibi 50'ye yakın ödülle, ve dinleyicileriyle buluştuğu 400'e yakın konserle devam ettiren sanatçı, 2008 yılında MTV tarafından her sene düzenlenen Avrupa Müzik Ödülleri (EMA)'nde "Türkiye'nin En İyi Sanatçısı" ardından Liverpool'da yapılan finalde 21 ülkenin birincisini geride bırakarak "Avrupa'nın En İyi Sanatçısı" ödüllerine layık görülmüştür.
Emre Aydın'ın 2010 yılında çıkardığı "Falling Down" isimli İngilizce teklisi, Türkiye ve yurt dışında dijital ortamda satışa sunulmuştur.
Sony Music ile albüm yapım ve menajerlik hizmetleri anlaşması imzalayarak tüm çalışmalarına sadece Sony Music bünyesinde devam etme kararı alan Aydın, yeni albümü "Kağıt Evler"i, İsveç'te Kelly Clarkson, Eagle Eye Cherry, Sinead O'Connor ve Santana gibi sanatçıların albüm kayıtlarını yaptığı "Mr Radar Music Stüdyoları"'nda, Mats Valentin prodüktörlüğünde hazırladı. Cemali' nin "Duymak istiyorum" parçası hariç, albümde yer alan tüm söz ve bestelerin Emre Aydın'a ait olduğu "Kağıt Evler"in çıkış parçası, "Bu Yağmurlar" şarkısı, albüm öncesi radyolar ve dijital ortam üzerinden müzik severlerle buluşmuştur. "Bu Yağmurlar" TTNET Müzik servisinin internet sitesinde en çok indirilen ve dinlenilen şarkılar arasında yer almıştır. Albüm çıkışından hemen önce Çatalca'da 20 saatlik bir çalışma ile Murad Küçük yönetmenliğinde kliplendirilen "Bu Yağmurlar" adlı şarkı radyolar ve müzik kanallarında en çok yayımlanan şarkı olarak zirvedeki yerini almıştır.
4 yıllık bir aradan sonra 1 Nisan 2010 yılında 10 şarkıdan oluşan "Kağıt Evler" adlı ikinci albümünü yayınlanmıştır. Bu albümde 6 parçaya klip çekilmiştir.
2012 yılı şubat ayında Sony Music 'den ayrılıp menejeri Fadıl Dinçer ile birlikte 565 Yapım adında kendi müzik şirketini kurmuştur. Mart ayında bu şirketten DMC Müzik ile ortak yapım olarak " Beni Biraz Böyle Hatırla " isimli single albümünü yayınlamıştır. Albümde sözü kendisine müziği Nikos Papadopoulos'a ait olan "Beni Biraz Böyle Hatırla " ve söz ve müziği Gülden Mutlu'ya ait olan " Soğuk Odalar " isimli parçayı Gülden Mutlu ile düet yaparak seslendirmiştir. Albüm TTNet müzik'de yayınlandıktan 5 gün sonra en çok indirilen albüm ve en çok indirilen şarkı listelerinde bir numaraya yerleşmiştir.
Anlamını ve özelliklerini görmek istediğiniz isme tıklayın
Asla çocuklarınıza bu ismi vermeyin sınavları çok ağır oluyor …evet caliskan hisleri kuvvetli neredeyse insanların aklını okuyan ,ama sınavları çok cetin
Benim ismim değerliymiş. Bu arada özellikler 100%100 ayni
Hanik,, 1 _boğmak sıkmak kurtboğan otu 2 _ tanrının yeryüzündeki temsilcisi ( tabi ki haşa böyle bir şey olamaz)
İsmim fadliye çok merak edilmiş anlamı arapça kökenli bir isim faziletli erdemli kadın anlamı taşır üstün özelliklere sahip demek dişil enerjisi yüksek anlamı taşır kalp gözü açık anlamı taşır
Hep Zülfiye anlıyorlar ismimi daha kolay söylenen bi ismim olsaydı