En Çok Aranan İsimler


Son Yapılan Blog Yorumları


En Yeni İsimler


MasterChef Türkiye 2022 Yarışmacıları İsim ve Anlamları

Okunma: 2340
Yorum: 7
Eklenme Tarihi: 2022-09-26

MasterChef Türkiye 2022 Yarışmacıları İsim ve Anlamları

MasterChef Metin Yavuz Kimdir?

Aslen Bolu Mengenli olan Metin, 24 yaşındadır. 2014 yılından beri aşçılıkla uğraşan Metin, aile ve arkadaşlarının ısrarıyla Masterchef'e katılmış. Ulusal Genç Şefler yarışmasını birincilikle tamamlayan Metin'in babası ve dedesi de aşçılıkla uğraşmış. 

Metin İsminin Anlamı İçin Tıklayınız

 

MasterChef  Gamze Tosun Kimdir?

Evli ve 5 çocuk annesi olan Gamze Tosun, ev hanımı. Yemek yapmayı çok seven Gamze, geçen sene erken elenmesinin ardından İBB'nin meslek kurslarına katılarak aşçılık eğitimi almış. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği yemek kurslarından sertifika alan Gamze, İstanbul Üniversitesi'nde öğrenciliği devam ettiriyor. 34 yaşındaki Gamze, ilk turda bir sene boyunca şeflerin tüm yemeklerine çalıştığını söylemişti.

Gamze İsminin Anlamı İçin Tıklayınız

 

Masterchef Onur Biçim Kimdir?

24 yaşındaki Onur, yarışmaya Antalya'dan katıldı. Aslen Diyarbakırlı olan Onur, uzun zamandır aşçılık mesleğiyle uğraşıyor. 14 yaşından beri mutfakta olduğunu söyleyen Onur, hiçbir eğitim almadan alaylı olarak meslekte yükselmiş. Daha önce otellerde çalışan Onur, şuan Antalya'da bir restoranda çalışıyor. Masterchef'in hayatı için bir dönüm noktası olduğunu söyleyen Onur, oldukça iddialı bir yarışmacı.

Onur İsminin Anlamı İçin Tıklayınız

 

Masterchef  Çağatay Akgül Kimdir?

24 yaşındaki Çağatay, yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Geçtiğimiz sene de yarışmaya katılan ve düellolarda elenen Çağatay, Silivri Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunu. İtalya'da staj yaptığını söyleyen Çağatay, 8 yıldır aşçılık yapıyor. Mesleğe tatlı yaparak başladığı için, tatlı yapmayı çok seviyor.

Çağatay İsminin Anlamı İçin Tıklayınız

 

 

Masterchef  Şeyma Müjdeci Kimdir?

Yarışmaya Almanya'dan katılan Şeyma, 29 yaşındadır. Aslen Erzurumlu olan Masterchef Şeyma, pilates eğitmenliği yapmaktadır. Yarışmaya eşinin ısrarıyla katıldığını söyleyen Şeyma'nın 4 buçuk yaşında ikiz kız çocukları var. Yemek eğitimi olmadığını söyleyen Müjdeci, 'Şampiyon olmak istiyorum. Eğitim almadan da yemek yapılabileceğini göstereceğim.' sözleriyle iddialı olduğunu vurguladı. 

Şeyma İsminin Anlamı İçin Tıklayınız

 

 

Masterchef Melih Berkay Gündüz Kimdir?

Yarışmaya Karabük'ten katılan Melih, 21 yaşında. Geçtiğimiz sene yıl da Masterchef kadrosuna katılan Melih, ilk turda 'Geçen sene yarım kalan hikayemi tamamlamaya geldim.' sözleriyle iddiasını gösterdi. Geçen sene babasını kaybeden Melih, bu sene şampiyon olmak için mücadele ediyor.

Melih İsminin Anlamı İçin Tıklayınız

Berkay İsminin Anlamı İçin Tıklayınız

 

 

Masterchef Büşra Zambak Kimdir?

Aslen Denizlili olan Büşra Zambak, 25 yaşında ve 9 yıldır profesyonel olarak aşçılık yapıyor. İstanbul'da yaşayan Büşra, Güler Sabancı gibi üst düzey yöneticilerin yemeklerinden sorumlu. İtalyan mutfağına çok ilgi duyduğunu söyleyen Büşra, aynı zamanda fotoğrafçılık işiyle de uğraşıyor.

Büşra İsminin Anlamı İçin Tıklayınız

 

 

Masterchef Fatma Nur Uçar Kimdir?

Peki, Fatma Nur Uçar kimdir? Fatma Nur Uçar 23 yaşında. Yarışmaya Fethiye'den katılıyor. Fethiye'de bir otelde suşi şefliği yapıyor.

Fatma İsminin Anlamı İçin Tıklayınız

Nur İsminin Anlamı İçin Tıklayınız

 

 

 

Masterchef  Tayfun Genç Kimdir?

Tayfun Genç, 30 yaşında ve yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. 11 yıldır bu meslekte olan isim profesyonel aşçıdır. Evli ve çocuğu bulunan yarışmacı daha öncede yarışmaya başvurmuş ancak katılmamıştır. Aslen Giresunlu'dur. Eşi Sivaslı olan Genç, MasterChef’in birinci eleme turunda şeflere Saynara isimli enginar püreli bonfile yemeğini yaptı. MasterChef Tayfun oylama sonucunda üç evet almayı başardı.

Tayfun İsminin Anlamı İçin Tıklayınız

 

 

Masterchef  Yağız Özçelik Kimdir?

22 yaşındaki Yağız, aslen Düzcelidir. Ailesi hayvancılıkla uğraşan Yağız Özçelik, ilk ve orta öğretimin ardından Ticaret Lisesi'ne yazılmış. Ancak Turizm Lisesi'ne gitmek istediği için, ticaret lisesini bırakarak Akçakoca Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'ne geçiş yaparak buradan mezun olmuştur. Ardından Bolu'da aşçılık okuyan Yağız, eğitim hayatının yanı sıra aşçılık mesleğini yapmakta ve ailesine yardım ederek hayvancılıkla da uğraşmaktadır

Yağız İsminin Anlamı İçin Tıklayınız

 

 

MASTERCHEF  BURAK REVANBAHŞ KİMDİR?

Burak Revanbahş 26 yaşında ve yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Burak Revanbahş 4 senedir profesyonel aşçılık yapmaktadır. Burak Revanbahş, Yeditepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünden 2018 yılında mezun olmuştur. Stajları ile birlikte 11 yıldır yemek sektörü içerisinde olan Burak Revanbahş Masterchef ilk turda 2 evet alarak bir üst tura yükseldi. Burak Revanbahş bugün 27 Temmuz Çarşamba Masterchef 2. turda mücadele etti.

 

Burak İsminin Anlamı İçin Tıklayınız

 

 

 

MASTERCHEF KAAN NOYANALPAN KİMDİR?

Kaan Noyanalpan 27 ve yarışmaya İzmir'den katılmıştır. Profesyonel aşçı olan Kaan Noyanalpan Masterchef ilk turda 2 evet alarak bir üst tura çıktı. Liseyi İnönü Anadolu Lisesi'nde okuyan Kaan Noyanalpan, restoranlarda 7 yıldır aşçılık üzerine çalışmıştır. Şu anda Türk damak tadına uyarladıkları İtalyan mutfağı üzerine yemekler yapılan küçük bir restoranda çalışmaktadır.

Kaan İsminin Anlamı İçin Tıklayınız

 

 

 

MASTERCHEF BURAK KAYA KİMDİR?

MasterChef Türkiye 2022'ye İstanbul'da katılan Burak Kaya 7 sene boyunca mutfağa ara verdikten sonra yeniden yemek yapmaya başlamış. Geçmişte oyunculuk yapan Burak Hollywood'da küçük bir rolde oynamış.

İlk iki turda yaptığı yemeklerde başarılı olarak üçüncü tura çıkan Burka Kaya, 3. aşamada ise finale kalan isimlerdendi. Bazı reklam filmlerinde de oynayan yarışmacı 7 yıl sonra mutfağa girerek yeniden yemek yapmaya başlamış.

Burak İsminin Anlamı İçin Tıklayınız

 

 

MASTERCHEF DİLAN KARATAŞ KİMDİR?

Aslen Malatyalı olan Dilan, 20 yaşında. Asya mutfağında çalışan Masterchef Dilan, üniversite eğitimini de sürdürüyor. Şu anda sushi alanında çalışan Dilan, ana kadroya seçilen Metin Yavuz'un öğrencisi olduğunu belirtmişti.

Dilan İsminin Anlamı İçin Tıklayınız

 

 

MATERCHEF BARIŞ DEMİR KİMDİR?

23 yaşında olan Barış Demir, Masterchef 2022 yarışmasına Bodrum’dan katıldı. Bodrum’da yaşayan Barış’ın aslen nereli olduğu bilinmiyor. Bodrum Torba’daki bir otelin mutfak ekibinde çalışan Barış’ın ailesi kebapçı ve aşçılığa çocuk yaşlarda başladı. Genç yarışmacı, çalıştığı otelde Danilo Şef ile yaşamış olduğu anısını anlatarak, yarışmada güzel anların yaşanmasına neden olmuştu. Masterchef 2022 elemelerinde ilk turu geçtikten sonra ikinci turda en iyi Creme Brulee’yi yaparak üçüncü turda yarışma hakkı elde etti.

 

Barış İsminin Anlamı İçin Tıklayınız

 

 

MASTERCHEF KIVANÇ KARADENİZ KİMDİR?

Kıvanç Karadeniz, MasterChef 2022 yarışmasına İstanbul'dan katılıyor ve 7 yıldır aşçılık sektöründe bulunuyor. Masterchef Türkiye 2022'nin 16. ana kadro yarışmacısı seçildi. Instagram hesap adı 'kivanckaradeniz' olan Kıvanç, hesabında paylaştığı farklı giyim tarzıyla dikkat çekti.

Kıvanç İsminin Anlamı İçin Tıklayınız

 

 

MASTERCHEF AYAZ GEÇER KİMDİR?

1999 Şırnak Silopi’de dünyaya gelen Ayaz Abdurrahman Geçer, aslen Siirtlidir. 13 yıldır Ankara’da yaşadığını belirten Ayaz, bulaşıkçı olarak başladığı meslek hayatında aşçılığa kadar yükseldi. Ankara’nın en iyi restoranlarında çalışmakta olan Ayaz Geçer, Masterchef 2022 elemelerine Ankara’dan katıldı. Yaptığı yemeklerle şeflerden tam not alan Geçer, katıldığı iki turda da rakiplerini eleyerek, ana kadro elemelerine katılma imkanı yakaladı. Masterchef 2022 ana kadrosu için mücadele veren yarışmacılar arasından rakiplerinden daha iyi yemek yaparak yarışmacı olma hakkı kazanan 17. isim Ayaz Abdurrahman Geçer, yarışmanın dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor.

Ayaz İsminin Anlamı İçin Tıklayınız

 

 

Masterchef Serpilay Salkım Kimdir?

25 yaşındaki Serpilay Salkım, İzmir’de yaşıyor. Aslen Konyalı olan Serpilay, gastronomi mezunudur. Serpilay Salkım’ın İzmir’de kendine ait bir işletmesi bulunuyor.

Serpilay İsminin Anlamı İçin Tıklayınız

 

MASTERCHEF ŞERAFETTİN GÖRKEM ÜNAL KİMDİR?

Görkem Ünal MasterChef yarışmasına Ankara’dan katıldı. 28 yaşındaki yarışmacı aşçılık mesleği yapıyor. Ankara’da bir pizza restoranında şeflik yaptığınıelirten yarışmacı, birinci eleme turunda ızgarada kırmızı kapya biber soslu ve mantarlı Norveç somon yemeğini şeflere sundu.

İlk tur ve ardından ikinci turda da şeflerden geçer not alan Ünal, üçüncü tura çıktı.

Şerafettin İsminin Anlamı İçin Tıklayınız

Görkem İsminin Anlamı İçin Tıklayınız

MASTERCHEF VURAL BURNAZ KİMDİR?

27 yaşındaki Vural, 13 yaşından beri mutfaklarda çalıştığını söylemişti. Amatör olarak kafe ve restoran mutfağında deneyim kazanan yarışmacı, 8 yıldır profesyonel olarak aşçılık yapıyor. Yarışmaya Sakarya'dan katılan Vural, 13 yıldır atamadığı adımı atmak için yarışmaya katıldığını belirtmişti.

Vural İsminin Anlamı İçin Tıklayınız

 

 

MASTERCHEF ATİKE KİMDİR?

MasterChef Atike Bozkaya 34 yaşında ve yarışmaya İzmir'den katılıyor. Mutfak sevdasının aileden geldiğini ifade eden Atike'nin babasının Kazakistan'da bir restoranı bulunuyor.

Eğitim hayatına hala devam eden Atike, uzun yıllardır mutfakta deneyim kazandığını ve şimdilerde ise aşçılık yaptığını kaydetti.

 

Atike İsminin Anlamı İçin Tıklayınız

 

 

MASTERCHEF TOLGA KİMDİR?

31 yaşında olan Tolga Şener yarışmaya Ankara’dan katılıyor. Astronomi mezunu olan Tolga iki yıldır aşçılık yapıyor. Yarışmacı ilk turda kadayıflı karides yapmıştı ve iki evet almıştı. Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu evet derken, Mehmet Yalçınkaya ise hayır demişti.

 

Tolga İsminin Anlamı İçin Tıklayınız

 

 

MASTERCHEF ŞULE YAMAN KİMDİR?

Şule Yaman, 24 yaşında ve aslen Samsun Çarşambalı'dır. Öte yandan Trabzon'da doğup büyümüştür. Harita mühendisi olan yarışmacı bu alanda da yüksek lisans yapıyor. Yarışmaya da Bolu'dan katılıyor. Birinci eleme turunda yahnili kaçamak yemeğini sundu ve üç şefden de evet oyu aldı. MasterChef Şule, yedeklerde yer alan isim oldu.

 

Şule İsminin Anlamı İçin Tıklayınız

Etiketler

MasterChef Türkiye 2022 Yarışmacıları İsim ve Anlamları Yazısına Yapılan Yorumlar


MasterChef Türkiye 2022 Yarışmacıları İsim ve Anlamları yazısı için isimce.com da yapılan yorumlar.


MasterChef Türkiye 2022 Yarışmacıları İsim ve Anlamları

Arda adlı ziyaretçi diyor ki;

Bu sene yarışmacılar çok değişik hepsi bir plan dahilinde hareket ediyor..


MasterChef Türkiye 2022 Yarışmacıları İsim ve Anlamları

Nejla adlı ziyaretçi diyor ki;

Metin biraz şımardı sanki. Herşeyi biliyorum havasında. .


MasterChef Türkiye 2022 Yarışmacıları İsim ve Anlamları

Rıza adlı ziyaretçi diyor ki;

Yarışmamdaki tadını vermiyor, yenilik lazım eleme sistemi değiştirilmesi gerekiyor.


MasterChef Türkiye 2022 Yarışmacıları İsim ve Anlamları

Seda adlı ziyaretçi diyor ki;

benim favorim erkeklerde Metin kadınlarda Büşra.


MasterChef Türkiye 2022 Yarışmacıları İsim ve Anlamları

Emel adlı ziyaretçi diyor ki;

Fatmanur bir an önce elenmeliiiiiii.


MasterChef Türkiye 2022 Yarışmacıları İsim ve Anlamları

Lale adlı ziyaretçi diyor ki;

Serpilay için izliyorum ben kazanacak serpilay canım benim..


MasterChef Türkiye 2022 Yarışmacıları İsim ve Anlamları

maysa adlı ziyaretçi diyor ki;

bu yil masterchefte cok basarili yarismacilar cok erken elendi.


MasterChef Türkiye 2022 Yarışmacıları İsim ve Anlamları Yazısına Yorum Yapmak İster misiniz?

Cinsiyetiniz?

İsimce.com Trendler


Son Yapılan Yorumlar


  • Ömriye Ömriyeismine yorum yaptı :

    Yıllardır insanlara ismimi doğru telaffuz ettirmek için uğraş verdim çalıştığım iş nedeniyle günde en az 7 8 kişi adımı soruyor kimileri çok beyeniyor kimileri umre ömre ömeriye farklı farklı isimlerle karıştırıyorlar buda beni çok yoruyor

  • Şahin kaya Şahindeismine yorum yaptı :

    Şahin de olgun oturaklı sevecen bilgili çözümcü ve tatlıdırlar dost edinin

  • İremnur İremnurismine yorum yaptı :

    Anlatıldığı gibiyim gerçektende.Bence İremnur ismi çok naif ve şık bir isim bu yüzden tercih edilmesi gereken bir isim bazıları İrem isminin Kuran'da sahte cennet diye geçmesinden ötürü koymakta tereddüt ediyor ama bu ismi koymakta sakınca yok ayrıca İrem isminin yanına nur getirilmesi ile daha hoş hale getirmis oluyoruz.

  • Saim ksbalar Saimismine yorum yaptı :

    Çocukluğumdan beri metafizik tutkum karanlık yoldaşım uçurumlar hobim oldu henüz net bir sonuca varamadım lakin bu yoldan da donenemedim

  • Hacire Hacireismine yorum yaptı :

    Hacim eşimi Arapça kökenli, Hicretten gelir ,hicret eden göç eden kadın olarakta ifade edilebilir bu anlamını öğrendikten sonra ismimi daha çok sevdim çünkü anlamını hakkıyla yaşıyorum ????